Társkeresés, társközvetítés

Kétszemélyes társközvetítőnk a klasszikus, hagyományos társközvetítést kínálja.

Ha úgy dönt, hogy bizalmat előlegez nekünk, készséggel állunk rendelkezésére. Amikor lelkileg felkészültnek érzi magát, és szilárd az elhatározása, hogy változtat eddigi életén, keressen meg minket telefonon és egy megbeszélt időpontban (előzetesen egyeztetett időpontban) szeretettel várjuk budaörsi irodánkban. Társkeresőink bizalommal fordulhatnak hozzánk, felelősségteljesen, teljes diszkréció mellett végezzük munkánkat. Társközvetítésünk során kiemelt figyelmet fordítunk azoknak a keresztény társra vágyó hölgyek/urak kapcsolatának kialakítására, párra találására, akiknek fontos a vallási értékek ápolása, fontos a vallásos életvitel az életükbe. Szolgáltatásunk kb. egy órás beszélgetéssel kezdődik, melynek során megismerhetjük az Ön személyiségét, életkörülményeit, igényeit, elvárásait a leendő társát illetően is. Ezek megismerésének birtokában tudjuk, illetve megpróbáljuk a legmegfelelőbb partnert kiválasztani. Legfőbb szempontjaink ügyfeleink elképzeléseinek, igényeinek megvalósítása.
Nálunk, - a többi Társkereső Szolgáltatásokkal ellentétben - nem internetes adatbázisból történik a kiválasztás, hanem a megismert igények alapján, a kedves Társkeresővel együtt választjuk ki a - a rendelkezésünkre álló ügyfélkörből, fényképek és információk alapján - a legmegfelelőbb társat.

Bízunk abban, hogy segítségére lehetünk Önnek megtalálni élete párját.

Szolgáltatásunk díját, mely személyre szabott minden esetben személyesen, irodán belül beszéljük meg a kedves ügyfelekkel. Nyugdíjas társkeresők számára kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezési lap letöltése .DOCX formátumban
Jelentkezési lap letöltése .PDF formátumban


2013 © Copyright Blue Door.
A weboldal tárhelyének üzemeltetője a www.bluedoor.hu